5 Android -sovellusta, jotka auttavat sinua tulemaan kunnossa ja terveeksi jännittävällä tavalla

Jos haluat tulla kuntoon tekemättä paljon tylsää juoksua ja painonnostoa, siellä on paljon enemmän vaihtoehtoja, joista pidät. On jopa sovelluksia, jotka auttavat sinua niiden kanssa, ja siihen keskitymme tänään, jos haluat testata niitä itse.

Wing Chun Kung Fu -koulutus

Luulen, että jokainen kaveri on halunnut oppia kung fu jossain elämänsä vaiheessa. Se oli luultavasti silloin, kun he olivat nuoria ja he olivat koukussa Bruce Leen elokuviin, mutta vaikka oletkin vanhempi, on silti hienoa oppia terveysnäkökohtien vuoksi. Jos voit oppia liikkeet kotona, poltat paljon kaloreita ja sydän- ja verisuonitautisi paranevat, ja voit myös puolustaa itseäsi, jos saat hyökkäyksen pimeille kujille, joten itseluottamuksesi kasvaa samaan aikaan .

Opi tennistä

Tennis on yksi niistä urheilulajeista, joissa sinun täytyy olla hyvä, jos haluat pelata ystäviäsi vastaan, koska jos et voi palauttaa palvelua, peli ei mene mihinkään. Learn Tennis opettaa sinulle kuinka suorittaa monia erilaisia ​​tekniikoita ja pelisi paranee nopeasti. Juokseminen tenniskentän ympärillä on erittäin hyväksi sinulle ja se on paljon jännittävämpää kuin puiston ympäri juoksu, joten opi pelaamaan peliä oikein ja sinulla on hauskaa samalla kuntoudut.

Parkour

Jos olet koskaan nähnyt jonkun juoksevan ympäri hyppäämästä katolta kattoon, he ovat luultavasti parkour -harrastajia. Se tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että annat kehosi juosta vapaasti ja yrittää kaikkea, mitä luulet mahdolliseksi, mutta jos et ole koskaan kokeillut sitä ennen, sinun ei tarvitse tehdä mitään liian äärimmäistä. Kun olet oppinut joitain asioita, kuten hyppäämisen ja laskeutumisen, voit testata konsepteja itsellesi parantaaksesi kuntoasi tai voit jopa vierailla omissa parkour -tiloissa, joita esiintyy monissa paikoissa ympäri maata.

MySwimmingTimes

Jos olet kiinnostunut tekemään uima -altaan kierroksia sen sijaan, että ottaisit vain uintitunteja tai pilaisit pulahtamisen aikana, sinun on hyvä tietää, kuinka nopeasti olet menossa. MySwimmingTimes auttaa sinua saamaan kaiken tiedon ja voit käyttää sitä pyrkiessäsi ylittämään parhaat aikasi aina, kun hyppäät altaaseen. Kun olet suihkussa, voit myös jakaa aikasi kaikkien ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa, jotta he voivat pitää sinut vastuussa.

Uimatunnit

Ehkä et välitä kuinka nopeasti voit uida, mutta saatat silti haluta oppia uimaan oikein. Useimmat ihmiset eivät osaa uida kunnolla, ja jos he parantaisivat tekniikkaansa, he kattaisivat pidemmän matkan väsymättä niin nopeasti. Uintitunnit antavat sinulle paljon hämmästyttäviä vinkkejä, jotka vievät sinut aloittelijasta edistyneeseen uimariin, ja vaikka et aio kilpailla, nautit silti ajastasi enemmän, kun olet vedessä.