5 halpaa majoitusvaihtoehtoa kaikille, jotka yrittävät maksaa lomastaan

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lomasta, sinun ei tarvitse huolehtia kotona jumittumisesta, sillä siellä on vaihtoehtoja, joiden avulla voit matkustaa halvalla. Tässä on luettelo 5 majoitusvaihtoehdosta, jotka ovat käytettävissäsi, ja olet varmasti kiinnostunut yhdestä tai kahdesta niistä.

Vaihda kotisi

Jos maksat jo asuntolainan, maksat kahdesta paikasta samanaikaisesti, kun yövyt hotellissa. Sen sijaan kannattaa harkita kodin vaihtamista toisen perheen kanssa muutaman viikon ajaksi. Tämä vaihtoehto on loistava, jos haluat pysyä paikallisessa naapurustossa tärkeimmän turistialueen sijasta ja opit tuntemaan paljon enemmän sen maan asukkaista, jossa asut. On olemassa sivustoja, jotka auttavat sinua löytämään ihmisiä, jotka ovat valmiita vaihtamaan kotia muutaman viikon ajan.

Karkea se hostellissa

Vaikka et olisikaan teini -ikäinen, joka aikoo lähteä ympäri maailmaa, sinulla on silti mahdollisuus asua asuntolan huoneissa. Et saa paljon yksityisyyttä, mutta jos yövyt huoneessa kahdeksan muun ihmisen kanssa, sinun ei tarvitse maksaa paljon rahaa sängystäsi. Se on myös loistava tapa seurustella muiden ihmisten kanssa, koska siellä on aina juhlia. Kaikki hostellit eivät ole hulluja taloja, joten voit silti löytää paljon paikkoja, joissa sinun ei tarvitse juoda olutta joka ilta mahtuaksesi.

Työskentele maatilalla

Jos haluat jäädä jonnekin ilmaiseksi, sinun on ehkä annettava jotain takaisin, mikä tarkoittaa työskentelyä muutaman tunnin ajan päivässä saadaksesi vuoteesi yöksi. Useimmissa paikoissa saat myös aterioita, joten sinun ei tarvitse pulahtaa omiin taskuihisi. Maatilojen majoitustilojen vaihtaminen on suosittua Australiassa ja Uudessa -Seelannissa. Jos päädyt kokeilemaan sitä, opit uusia taitoja ja kävelet pois fantastisilla muistoilla, jotka kestävät sinua koko elämän.

Nuku teltassa

Et voi kieltää, ettei tähtien alla nukkumisessa ole mitään maagista. Muistatko kuinka innostunut olit, kun perheesi otti sinut telttailemaan lapsena? Olette kaikki aikuisia ja olette tottuneet mukaviin hotelleihin, mutta eikö olisi hienoa päästä jälleen tähtien alle? Sinun ei tarvitse nukkua keskellä metsää, koska leirintäalueita on ympäri maailmaa ja useimmilla niistä on kaikki tarvitsemasi mukavuudet.

Akateeminen asunto

Lukuvuoden aikana kaikki oppilaat asuvat asuntolassaan, mutta he katoavat kesän aikana ja huoneet ovat tyhjillään. Koulut tietävät, että jos huoneet ovat tyhjillään muutaman kuukauden ajan, se on täyttä rahan tuhlausta ja ne jäävät paitsi, joten he yleensä tekevät niistä halvan hotellin edulliseen hintaan vain saadakseen vähän rahaa oven läpi . Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tätä vaihtoehtoa vain kesälomien aikana, mutta juuri silloin olet todennäköisimmin lomalla.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *