5 helppoa tapaa ostaa huonekaluja uuteen asuntoon halvalla

Kun muutat tyhjään asuntoon, sinun on ostettava paljon uutta, jotta paikka näyttäisi asumiskelpoiselta, mutta mitä teet, jos et halua käyttää liikaa rahaa? Katsotaanpa joitain käytettävissänne olevia vaihtoehtoja, ja jokainen niistä päätyy siihen, että kävelet pois onnellisena.

Etsi käytettyjä huonekaluja

Miksi haluat ostaa jotain uutta, jos sinulla ei ole paljon rahaa heittää ympäriinsä. Paljon parempi vaihtoehto on ostaa huonekalut käytettyinä, tai saatat jopa löytää perheen ja ystävät, jotka lahjoittavat sinulle asioita. Älä huolestu, jos et ole kiinnostunut sohvan väreistä tai kuvioista, koska voit aina palkata verhoilijan korvaamaan kankaan. Sama koskee kaikkea puuta, koska sen voi aina maalata, joten se näyttää aivan uudelta.

Älä pelkää neuvotella

Yhdysvalloissa ei ole kovin usein joku, joka yrittää neuvotella paremman tarjouksen puolesta, mutta näin tapahtuu säännöllisesti kaikkialla maailmassa, ja suosittelen kokeilemaan sitä, jos löydät jotain mistä pidät ja se on vain hintaluokan ulkopuolella . Et ehkä voi saada niitä alentamaan hintaa, kun vierailet kansallisessa ketjukaupassa, mutta paikalliset kaupat voivat leikkiä hintoillaan. He ovat vain iloisia saadessaan maksavan asiakkaan päivän päätteeksi, ja jos he tulevat edelleen voitolla, he ovat onnellisia.

Pysy kaukana villityksistä

Kodin sisustusteollisuudessa on aina jotain uutta ja jännittävää, joka tekee suuria aaltoja, mutta sinun pitäisi välttää villityksiä, jos voit auttaa sitä. Sen sijaan sinun on pidettävä kiinni klassisista huonekaluista, jotka kestävät aikaa. Jos alat ostaa villityksiä, lopulta kyllästyt ja kyllästyt niihin, kun seuraava kiiltävä esine tulee ja haluat korvata kaiken uudelleen. Älä pelkää kerätä yksi tai kaksi kiiltävää esinettä, mutta älä roskaa uutta asuntoasi niiden kanssa.

Jaa asiat ystävien kanssa

Jos ostat enemmän asioita, saat paremman tarjouksen, mutta entä jos et halua lisää asioita? Saatat esimerkiksi nähdä kauniita huonekaluja kaupassa, mutta tarvitset vain muutaman kappaleen sarjasta. Ei ole mitään järkeä ostaa mitään mitä ei tarvitse. Jos lähdet ostoksille ystävän kanssa, he saattavat tarvita huonekaluja, joita et halua, joten voit ostaa koko sarjan yhdessä, niin saat laskimen ulos päättääksesi, kenen pitäisi maksaa.

Laatu voittaa lopulta

Saatat ajatella, että sinun on täytettävä uusi asuntosi paljon huonekaluilla, mutta näin ei ole ja joskus vähemmän on parempi. Jos sinun ei tarvitse ostaa niin paljon asioita, se tarkoittaa, että sinulla saattaa olla hieman enemmän rahaa kuluttaaksesi tärkeitä asioita, joita haluat ostaa. Nouda ne huonekaluliikkeistä ja saat vielä paremman tarjouksen. Voit aina lisätä asioita asuntoosi alempana, mutta niin kauan kuin sinulla on perusasiat, se ei vaikuta elämääsi kielteisellä tavalla.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *