5 loistavaa tapaa saada paras mahdollinen tarjous, kun ostat uusia huonekaluja kotiisi

Jos haluat sisustaa kotisi halvalla, voit aina löytää hämmästyttäviä huonekaluja, jotka sopivat tarpeisiisi. Sinun tarvitsee vain olla fiksu etsimistäsi paikoista, joten keskustelemme muutamasta uskomattomasta vaihtoehdosta, jotka sinulla on käytettävissäsi.

Laadukasta pihakauppaa

Voit yleensä jakaa pihan myynnin kahteen eri luokkaan ja toinen on tietysti parempi kuin toinen. Jotkut ihmiset vain päättävät heittää pihakaupan, koska he haluavat päästä eroon roskistaan. Voit edelleen noutaa hienoja tarjouksia, mutta se ei ole ihanteellinen. Jos löydät piha -alennuksen, jossa järjestäjät muuttavat kotiin, hankit paljon todennäköisemmin korkeamman tason huonekaluja, koska nämä ihmiset saattavat muuttaa nopeasti tai he voivat jopa muuttaa ulkomaille, eivätkä he halua ota mukaan mitä tahansa.

Vaihda huonekalut

Jokainen sairastuu ja kyllästyy huonekaluihinsa jonkin ajan kuluttua joko siksi, että he haluavat jotain uutta tai he haluavat ehkä vapauttaa tilaa kodin sisällä. Jos sinulla on jotain, mitä he haluavat, voit vaihtaa ne, eikä se maksa sinulle mitään muuta kuin kaasurahaa ajaa jonnekin vaihtoon. On verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka auttavat sinua löytämään ihmisiä, jotka haluavat vaihtaa huonekaluja, ja jos tarvitset jonnekin etsimään Craigslistia, se on aina hyvä veto.

Etsi erikoistarjouksia

Jotkut kaupat haluavat tyhjentää varastonsa, kun heillä on paljon uutta varastoa. Ei ole tilaa pitää kaikkea varastossaan, joten jotain on annettava, ja tämä tarkoittaa yleensä sitä, että jotkut vanhemmat varastot luovutetaan käytännössä vapaa. Hienoa tällaisessa tilanteessa on se, että huonekalut ovat edelleen pääosin uusia, vaikka ne saattaisivat korvata uudemmilla malleilla, ja tietyt lomat ovat yleensä hyvä aika etsiä näitä tarjouksia.

Osta huonekalut verkossa

Oletko ajatellut ostaa jotain huonekaluliikkeistä verkkokaupoista sen sijaan, että yrityksillä olisi fyysisiä näyttelytilaa? Jos yrityksellä ei ole fyysistä esittelytilaa, sen kustannukset ovat paljon halvemmat ja he voivat myydä huonekalunsa paljon halvemmalla. He voisivat ostaa kontteja Kiinasta ja käyttää Amazonin kaltaista yritystä varaston säilyttämiseen, joten hinta, jonka he maksavat Amazonille tuotteidensa säilyttämisestä ja lähettämisestä, maksavat paljon vähemmän kuin fyysisen varaston ylläpitäminen työntekijöiden kanssa.

Suljemme

Monet vähittäiskauppiaat sulkeutuvat vuosittain, ja jos olet onnekas, voit noutaa hienoja tarjouksia, koska he haluavat päästä eroon kaikesta varastostaan. On parempi, jos he voivat myydä sen mille tahansa, eivätkä päästä eroon siitä muilla tavoilla. Et aina voi käyttää tätä vaihtoehtoa, koska lähialueesi yritykset eivät lopeta toimintaansa koko ajan, mutta pidä silmäsi auki ja hyppää mahdollisuuksiin, kun ne esittelevät itsesi, ja lähdet onnelliseksi monista halvoista huonekaluista.