5 parasta syytä hankkia metsästyslupa Kanadassa

Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa päästä ampuma -aseiden metsästykseen Kanadassa. Jos etsit lopullista fyysistä haastetta, takaa -ajamisen jännitystä ja selviytymistaitojen oppimisen rauhaa, parempaa ajanvietettä ei ole. Tässä on viisi tärkeintä syytä hankkia metsästyslupasi Kanadassa.
#1. Se on helppoa
Kuten luultavasti tiedät, kivääreitä ja haulikoita voivat ostaa, käyttää tai myydä vain henkilöt, joilla on hallussapito- ja hankintalisenssi (PAL). Sinun on läpäistävä Kanadan tuliaseiden turvallisuuskurssi (CFSC) todistaaksesi, että osaat käsitellä, varastoida ja kuljettaa ampuma -aseita ja ampumatarvikkeita turvallisesti. Metsästääksesi sinun on suoritettava luonnonsuojelu- ja ulkoilukoulutuskurssi (CORE). Tämä kurssi opettaa sinulle eläinten ja lintujen tunnistamista, ensiapua ja selviytymismenetelmiä. Sinun tarvitsee vain saada 80 prosenttia 50 kysymyksen kirjallisesta testistä ja läpäistä käytännön koe saadaksesi PAL.

#2. Se on Halpaa
Voit ladata koulutusoppaan ilmaiseksi Ontarion tuliaseiden turvallisuusopetuspalvelusta (FSESO), ja muut kurssimaksut ovat kohtuulliset. PAL maksaa 60 dollaria, ja tausta- ja viitetarkistuksen läpäisemisen jälkeen sinun on odotettava vain 45 päivää saadaksesi lisenssi. Harjoittelu vakiintuneen aseklubin kautta takaa alhaiset maksut kurssin suorittamisesta.

#3. Kanada on mahdollisuuksien maa
Brittiläisen Kolumbian lääninhallitus (BC) laajentaa jatkuvasti luettelonsa C luetteloa eläimistä, joita ihmiset voivat metsästää. Uusin lisäys luetteloon on luonnonvaraisia ​​sikoja. Nyt virallisesti luokiteltu ongelmallisiksi villieläimiksi, oikeat lisenssit saaneet metsästäjät voivat ampua näitä eläimiä “missä ja milloin tahansa”. Kanada on todella mahdollisuuksien maa metsästyksessä, joten tämä on yksi parhaista syistä hankkia metsästysaseiden lisenssi Torontossa.
#4. Ei-asukkaat ovat tervetulleita
Tarkat metsästyssäännökset vaihtelevat maakuntien ja kaupunkien välillä, mutta Kanada on ystävällinen paikka asukkaille. Esimerkiksi Ontariossa jokainen, jolla on ”tunnustettuja metsästystietoja kotivaltiossaan”, voi hakea Outdoors Card -kortin metsästysversiota ja saada tarvittavat lisenssit, tunnisteet tai sinetit riistalle, jota he haluavat metsästää. Useimmat turistit haluavat varata lomansa aikana turistimetsäyspalvelun kautta.
#5. Verraton metsästäjäkoulutus
Perimmäinen syy siihen, miksi Kanada on niin hyvä metsästykseen, on tarjolla oleva valikoima metsästäjäkoulutuksia. Riippuen maakunnasta, johon harjoittelet metsästämään, sinulla on pääsy kursseille, joilla on käytännön ajankohtaista tietoa parhaista metsästystekniikoista ja -menetelmistä. Kanada on suosittu kohde ulkomaalaisten keskuudessa, jotka haluavat kehittää taitojaan. Voit hakea tunnisteita ampuaksesi mitä tahansa hirvistä karhuihin Kanadassa, mikä tarkoittaa, että voit kehittää taitojasi muualla mahdottomalle tasolle.
Johtopäätös
Kuten olemme nähneet, on hienoja syitä metsästysluvan saamiseen Kanadasta. Mitkä syyt ovat sinulle tuttuja? Jos tiedät muita suuria syitä, miksi ihmisten pitäisi hankkia metsästyslupansa Kanadassa, kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa!