5 sovellusta, jotka auttavat sinua oppimaan joitain maailman suosituimmista kielistä

Jokaisen pitäisi oppia puhumaan ainakin yhtä muuta kieltä, vaikka se olisi vain siksi, että voit kehittyä ihmisenä. Tarkastelemme joitain sovelluksia, jotka auttavat sinua oppimaan joitain suosituimpia kieliä, jos haluat antaa heille koeajon.

Puhu kiinaa

Sinun ei tarvitse olla yhtä älykäs kuin aivokirurgi ymmärtääksesi, että Kiinasta on tulossa valtava suurvalta ja se vain vahvistuu vuosien varrella. Kaikkien pitäisi yrittää oppia puhumaan mandariinia, koska se voi johtaa mahdollisuuksiin, joita on vaikea saavuttaa omassa maassasi näinä päivinä. Onneksi tämä sovellus ei opeta sinulle sanoja, joita sinun ei tarvitse koskaan tietää, ja se keskittyy vain säännöllisesti käyttämiisi lauseisiin.

Puhua espanjaa

Mandariinia puhutaan todella vain yhdessä maassa päivän päätteeksi, kun taas espanjaa puhutaan paljon useammassa maassa. Yhdysvalloissa on jo valtava määrä puhujia, mutta silloin sinulla on Espanja ja lähes koko Etelä -Amerikka. Puhu espanjaa on kuin viimeinen sovellus, josta puhuimme, ja opit kaikki mahtavat lauseet, joita käytät koko ajan, joten vaikka haluat vain poimia joitain lauseita, joita käytät ympäri maailmaa, se on hienoa kieli oppia.

Opi ranskaa Babbelin avulla

Sanotaan, että ranska on yksi maailman romanttisimmista kielistä, ja jos olet kuullut ihmisten puhuvan samaa kieltä. Ranska on suuri maa, ja jos olet matkustaja, päädyt todennäköisesti sinne jonain päivänä kaikkien ihanien nähtävyyksien takia, mutta sitä puhutaan myös tietyissä Kanadan osissa. Se on melko helppo kieli, ja jos nautit uusien kielten oppimisesta, sinulla ei pitäisi olla monia ongelmia oppia muutamia ranskalaisia ​​avainlauseita, jotka voivat olla hyödyllisiä jonain päivänä.

Puhua saksaa

Saksa on Euroopan tehokkain maa ja se on myös yksi mukavimmista vierailukohteista, kunhan et mene sinne talvella. Jos löydät itsesi Oktoberfestille, maailman suurimmalle olutfestivaalille, on hyödyllistä puhua paikallista kieltä. Sitä puhutaan myös useissa Euroopan maissa, kuten Itävallassa ja Sveitsissä. Jos ranska on romanttinen kieli, saksa on päinvastainen, mutta on silti hauskaa oppia ja voi aina johtaa mukaviin mahdollisuuksiin maan voimakkuuden vuoksi.

Opi englantia, puhu englantia

Suuri ”Curso de Ingles” tai englanninkielinen kurssi, kuten haluamme kutsua, on ainoa asia, joka seisoo tielläsi monien suurten mahdollisuuksien välillä elämässä, koska se on virallinen kieli, jolla harjoitamme liiketoimintaa kaikkialla maailmassa. Jos pystyt puhumaan englantia kohtuulliselle tasolle, saat paljon todennäköisemmin suuren työn, josta pidät. Opi englantia, puhu englantia on huippusovellus, jossa on paljon erilaisia ​​ominaisuuksia, ja kun työskentelet sen läpi, saat kaikki tarvitsemasi taidot nopeammin kuin luulet.