5 suurta sovellusta, jotka auttavat sinua oppimaan uusia taitoja ja kehittymään ihmisenä

Kun olet kasvanut aikuiseksi ja jättänyt koulun, huomaat, että uusien taitojen oppiminen on itse asiassa jotain, josta voit nauttia sen sijaan, että se olisi urakkaa. Jos olet kiinnostunut oppimaan uusia taitoja, tässä on muutamia sovelluksia, jotka kattavat monia erilaisia ​​asioita, joista voit tulla loistavia.

Opi meditoimaan

Meditaatio on yksi helpoimmista taidoista, jonka kuka tahansa voi oppia yksinkertaisesti siksi, että voit tehdä sen missä tahansa eikä sinun tarvitse edes tehdä mitään. Sinun tarvitsee vain istua siellä ja antaa näiden hullujen ajatusten katoa päässäsi. En sano, että se tulee olemaan jotain, jonka saat muutamassa päivässä, koska parannat, kun panostat enemmän, mutta kun hallitset sen, elämäsi ei ole koskaan entisellään etkä kärsi siitä samaa stressiä useimmat muut ihmiset kokevat säännöllisesti.

Code Academy

Jos haluat tulla miljardööriksi näinä päivinä, helpoin tapa tehdä se on oppia koodaamaan. Tuntuu melkein siltä, ​​että ihmiset voivat heittää ohjelmiston ja myydä sen miljardilla dollarilla muutama vuosi myöhemmin. Ehkä näin tapahtuu vain onnekkaille, jotka ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta ei voi kiistää sitä tosiasiaa, että voit ansaita paljon rahaa, jos osaat koodata. Voit myös rakentaa jotain, joka voi vaikuttaa miljooniin ihmisiin, joten testaa sovellus ainakin.

Yksinkertaisesti jooga

Olemme puhuneet meditaatiosta, joka keskittyy enimmäkseen ajatukseesi, joten nyt aiomme tarkastella taitoa, jonka voit oppia, jos haluat rakentaa vahvan, joustavan ja äänisen kehon. Jooga on yksi nautinnollisimmista tavoista harjoitella, koska voit tehdä sen missä haluat, ja se on oikeastaan ​​aika vaikeaa kaikille siellä oleville kavereille, joiden mielestä se on vain jotain tyttöjen harjoitusta. Yksinkertaisesti jooga antaa sinulle hienoja harjoituksia, joita voit seurata, ja parannat kaikkea kehostasi nopeasti.

Vihannespuu

Kaikki pääsevät aina siihen pisteeseen, että he kyllästyvät ja helpoin tapa käsitellä sitä on ryhtyä uuteen harrastukseen. Yksi parhaista, mitä voit tehdä, on oppia kasvattamaan vihanneksia puutarhassa, koska kun ne ovat valmiita syömään, saat nauttia ruoanlaitosta heidän kanssaan. Puutarhanhoito voi olla hieman pelottavaa, kun et ole koskaan yrittänyt sitä ennen etkä voi kasvattaa vihanneksia ilman apua, joten lataa Kasvispuu -sovellus, jotta saat kaiken tarvitsemasi aloittaaksesi.

Opi englantia helposti

Jos etsit mahtavaa Cursos de Ingles -kurssia tai englanninkielistä kurssia, jota pian kutsut, sitä ei ole liikaa sovelluksia, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi, kuten Learn English Easy will. Pystyt seuraamaan edistymistäsi edetessäsi, ja siellä on paljon testejä, joiden avulla voit tietää tarkalleen, kuinka paljon tietoa sulatat. Koska sovelluksessa käytetään kuvia ja ääntämistä, puhut englantia paljon selkeämmin ennen kuin tiedät sen.